Over ons 2018-01-23T14:39:18+00:00

Zorgeloze Limousine service in Nederland

Zorgeloze Limousine service in Nederland naar diverse bestemmingen, georganiseerd door uw vertrouwde limousinebedrijf. En dat alles tegen zeer gunstige prijzen.

Bij ons betaald u niet voor extra service zoals:

  • Een rode loper
  • Een fles champagne

Royallimousine verzorgt deze service geheel kosteloos! Ervaar het comfort en de luxe van onze limousines, voor welke gelegenheid u wenst. Royallimousine zal uw aanvraag direct behandelen. U hoeft dus nooit te wachten op een antwoord over de beschikbaarheid. Bij Royallimousine wordt u in klasse vervoerd naar uw bestemming met een heerlijk fles champagne. De rode loper wacht op u? Ervaar hoe het voelt om als een ster te worden vervoerd.

Jarenlange ervaring in limousineverhuur

Met jaren ervaring in limousineverhuur kunt u ervan uit gaan dat u de beste service krijgt voor een gunstige prijs.

Maak uw avond/dag compleet, maak gebruik van onze professionele limousine service en laat u en uw gezelschap vervoeren in één van onze prachtige 8 persoons limousines met chauffeur en champagne, klik op contact en vraag vrijblijvende een prijsopgave aan!

Royallimousine maakt gebruik van de meest exclusieve modellen limousines. Wij streven altijd naar een gunstig mogelijk prijs voor onze klanten. De prachtige witte Chrysler limousine proberen wij zelfs met de laagste prijs garantie te verhuren!